En stol och en filt på altanen och det blir alldeled för mysigt. Det luktar friskt och kallt men ändå fuktigt, så där som bara en för tidig sommarkväll kan lukta.
Jag är varm och allt annat kallt.
Ljuset inifrån husen får det att se helt kolsvart ut ute och jag stör mig lite på att mörkret ser så mörkt ut men känns så ljust. Som om kvällen bara luras. Och för en sekund känns allting fel, och jag känns malplacerad. Men sen kommer regnet och jag kan inte tysta min själ. Det regnar lite mindre och lugnare nu än förut, men det regnar och alla mina sinnen slapnar av. Det regnar över min törstande själ och på några sekunder tappar all musik sin melodi. Den känns plötsligt fånig och sne. Tonerna förlorar greppet om hela omvärlden och faller ner i en djup grop.

Sitter i skolan men tänker på igår. Igår var en dålig dag men en bra kväll. Dagen var mest en massa stress och ensamhet på jobbet. Men kvällen var fridfull och vi var i korskyrkan tillsammans med ng-Uppsala. Jag kom sent och ironiskt nog hade det lagats hamburgare åt alla. Som om jag inte hade fått nog av hamburgare under mitt 9,5 timmar långa arbetsplats på McDonalds. Som om de ville retas. Men inte visste väl de!
Sen kom tiden ikapp och jag ville inte åka hem. Ville aldrig. Men bilen gick och jag med och så blev det en BRA kväll.