Mathias Hampus och Jag. Bio - Sherlock Holmes. Filmen va awsome!

Jobbig vecka. Nu är det helg, gu så skönt! Städar upp efter allt jag slängt omkring mig i rummet de senaste dagarna. Kan säga att det verkligen behövs.
Igår va det ungdomsmöte, eller om man nu kan kalla det möte att vi sprang omkring och tävlade i 7-kamp istället. Jag va inte på humör för lekar precis men va i samma lag som Bella så det va faktiskt rätt kul.

/e
Så himla typiskt!
Skorna som jag letat efter helaa gripande vintern har jag hittat, men såklart är så helt slutsålda! Fy! Sånt här gör mig så himla grinig, vad ska jag ha på mig nu liksom? Mina äckligt kalla tygskor som jag gått med tills nu...


Juste! Glömde skriva om matchen igår. Vi vann 5-2 mot StenSure. Fjös mål fick dom, amanda snarka till haha. Matchen va jätte kul bortsett från att jag fick spela ovanligt lite, vet inte vad det berodde på men hoppas på att få köra fullt ut om två veckor då vi spelar mot IFsaga.
Ursäkta dåliga upptaderingen. har haft läxor as usual, ingen tid över, as usual. Vet inte om jag kommer ha så mycket tid framöver heller.
Såå, idag va det skola, inte så märkvärdigt. Kom hem, stekte gooda pannkakor! Lyckades för första gången i mitt liv steka pannkakor utan att behöva slänga en enda! woho!
Men nu, åter till läxor. Puss

/e
Jag är så sjukt trött, har haft tre innebandy träningar idag, plus fys! Btw, så klampa jag ner ännu en målvakt idag haha. David, förlåt mig !

/e
Bortsätt från att jag hade ont i huvet så va träningen idag jätte kul. Fick dock en redig käftsmäll av Madde, bollen rakt upp i ansiktet. Madde, jag visar ingen nåd! haha ♥

/e
Dagen går äntligen mot sitt slut. Tack och lov! Jag vill verkligen sova nu. Men först har jag läxor att göra, såklart. Just nu skriver jag en engelska uppsats om Sandra Bullock. Måste ju tillägga att hon är fantastiskt vacker!

/e
Beklagar, har absolut ingenting itressant på hjärtat idag.
puss

/e
Ever Top SEK 499, m By M - NELLY.COM
Otroligt snygg topp från nelly.com, synd bara att den kostar 499:- Inte riktigt värt det då
Jag tycker den hr är skit snygg, syn att den bara finns kvar i large...


från VILA


Detta blir nog skor till sommaren, snygga eller hur?
/e
Ursäkta den dåliga uppdateringen, har varit sjuk och inte haft ett dugg lust alls att titta till bloggen.
För ca en timma sen kom jag hem från innebandy match, vi spelade mot hagunda. Gick från att ligga under med 3-0 till att avsluta matchen 4-4. Vi spelade rätt bra, kunde vart bättre, men det är bara träning som gäller och nästa gång tar vi tre pinnar mot dom! Matchen va jätte kul och jag kände att jag fick till det lite bättre än jag brukar. Btw så spran jag över målvakten, again! haha.

/e
Jag märker verkligen hur mycket jag uppskattar idrotten i mitt liv, inte minst det jag älskar mest - innebandyn!, För när jag är förskyld så får jag bara sitta och titta på. Då saknar jag verkligen den där känslan av att få ta i och kämpa, att ta slut på sig. Att prova på ny taktik, misslyckas men fortsätta tills det sitter. Det är så sjukt kul!
Så nu när jag blir frisk så ska jag börja träna ordentligt, helhjärtat. Starkare ska jag bli och så ska jag sätta sprutt på min innebandyteknik. Har egentligen redan börjat men det blir som en liten nystart i livet när jag kan andas igen.
På söndag gäller det, match mot Hagunda. Tjejerna är laddade, Tränarna är laddade, let's go!

/e

Har läxor, hinner tyvärr inte uppdatera bloggen mer ikväll
puss
/e
Tog en runda på stan idag mellan träningen och skolan. Hittade maaassa fina kläder, det är ju super mycket rea just nu. Men så till slut bestämde jag mig för detta:
T-shirt från H&M. REA pris 50:- Ett riktigt kap!


linne från GinaTricot 129:-
något suddig bild tyvärr.

Sen köpte jag ett par svarta byxor också men jag tyckte det va onödigt att lägga upp dem.
Hoppas på en runda snart igen, har mycket julklappspengar över :)

/e
Tittar just nu på en dokumentär om Susan Boyle. De flesta av er vet säkert vem hon är. Jag tycker hon är oerhört talangfull och hon är en förebild för många i världen. Ett levande bevis på att man inte ska ge upp sina drömmar. Susans dröm gick i uppfyllelse, nu är hon en av världens mest begåvade talanger.

Sedan succéframträdande i ”Britain's got talent”  har klippet på Youtube där hon framför låten ”I dreamed a dream” i tv-programmet har hittills klickats över 20 miljoner gånger.

Nu listar brittiska The Mirror ”10 saker du inte visste om Susan Boyle”.




1. Hon är 47 år gammal (snart 48) och växte upp i Blackburn i närhten av Bathgate, West Lothian, i Skottland.

2. Hon bor i samma hus som hon och hennes åtta äldre syskon växte upp i. Hon sover till och med i samma rum som när hon var barn.

3. Hon har aldrig blivit kysst. ”Det hade varit trevligt om någon så mycket som kysst mig på kinden, men jag har aldrig ens kommit i närheten av det. Mina föräldrar ville inte att jag skulle ha pojkvänner så jag har aldrig varit på en dejt. Jag har haft förälskelser men aldrig varit kär. Jag antar att jag accepterar att det aldrig någonsin kommer att hända”, har hon tidigare sagt till The Mirror.

4. Hon bor med sin tio år gamla katt Pebbles.

5. Hennes mamma tjatade på Susan om att ställa upp i ”Britain's got talent”. När modern dog 2007 (91 år gammal) kände Susan att hon ”ville göra henne stolt och det enda sättet att göra det på var att ställa upp i tv-showen”. Framträdandet i ”Britain's got talent” var första gången hon sjungit sedan hennes mor gick bort.

6. Susan är arbetslös och tillbringar sina dagar med att ”se efter hemmet och hälsa på familjen”.

7. Hon hoppade av skolan som 17-åring och jobbade som köksa på gymnasiet i West Lothian men ägnar sig nu enbart åt ideellt arbete inom kyrkan och äldrevården.

8. Hon har sjungit i kör sedan 12 års ålder. Hon tog teaterlektioner som 35-åring.

9. Hennes dröm är att uppträda för drottning Elizabeth.

10. På grund av syrebrist vid födseln hade Susan inlärningsproblem i skolan och retades för sitt rufsiga hår
Här får ni tjuvtitta på morgondagens outfit.
Fy vad jag är trött på ständig huvudvärk nu! Det får mig att tappa fokus i skolan och allt annat blir pissjobbigt. Ipren hjälper inte, inte alvedon inte treo... 

/e
Sitter här hemma, kan inte säga att jag är sjuk precis. Men inte på topp, gick hem från skolan. Tur att träningen är flyttad annars hade jag missat den idag. :o
Jag har det jätte skönt och kollar på gamla one tree hill avsnitt. Har fått hem alla säsonger, så framöver kommer jag inte ha nåt liv.

/e
Eftersom Judit köpte den otroligt snygga t-shirten med gorillan på från Gina, som jag ville ha haha, så funderar jag på den här. Vad tycks?

Dagen rullade inte på precis, ständig huvudvärk som fick min hjärna ur balans. Men bortsätt från det negativa så har jag haft det skönt i skolan, så underbart folk! Härliga morsan som kommer och förgyller dens dag på förbivägen i korridoren. Underbara Judit som skrattar så det bubblar. Och såklart elementen som värmer mina stackars fötter. Life's good!

Kolla in Judit pudits blogg btw, den är awsome! klicka häär. eller ovan ;)

/e
Väskap är en gåva, för värdefull för att kastas bort.
Man måste ta vara på det man har, inga pengar i världen
kan värdesätta en människas relation till en annan.
Vänskap är att ge av sig själv,
att dela sig själv med någon annan.
Vänskapen är djup, den är svår, den är livsviktig.

/e
Jag vill börja med att be om ursäkt för mitt kyliga inlägg igår kväll. Humöret var inte på topp.
Det värsta av allt är att min hjärna är tom och jag har inget att skriva om. sorry. ciao

/e
Jag vill dö, på riktigt. Århundradets sämsta match!.. Inga fler kommentarer. God Natt

/e
Hej bloggen =)


De amanda här, jag suger på att blogga haha men vem bryr sig.
Nu ska jag prata om Ellinor :)
Hon är:
Snygg, Bra, Bäst, Snällast, she is very good at innabandy, bra på att lyssna, hon är stark och hon är vacker på insidan och utsida, FELFRI :D kommentera ett wihoo om nu håller med =D
Snart ska vi åka till Allinanshallen och spela match mot sirius, va där eller håll tummarna (y)

/a

Passar på att hälsa ett stort grattis till Elvis - the king. 1935-1977. 75år En otroligt stor man, en grym artist. RIP kungen!

Gårdagens planer om att gå i säng kl 8 gick inte så bra, stannade uppe och såg på Stolthet och Fördom istället. Den va faktiskt jätte bra. Sen så imorse gick jag upp kl 8, och fram till nu har jag varit på IKEA hela dan. Fyy jag är så trött.
Men till lite mer intressanta saker, nu ska jag åka iväg till Fyrishov och se på Storvreta vs. Umeå, blir super kul! Dock inte lika kul att gå ut i denna otroliga kyyyla!.. det va -29 grader ute imorse ! usch!

/e
Har just skrivit klart en bokrecenssion om boken "Fly för livet" skriven av Helena von Zweigbergk. Det är ett omskakande gisslandrama som handlar om fängelseprästen Ingrid som dras med i resan när tre brottslingar hotar sig ut ur fängelset. Den är sjukt spännande och otroligt djup.
-Nominerad till deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman-

-> Ett hett tips till alla som vill ha en spännande kriminalroman men även en bok som drar med en ner i sina djupaste tankar om kärlek och relationer.

"Vad händer med en människa som plötsligt kastas in i ett drama på liv och död? Och vad händer med människor som utsätta för extrema psykiskt och fysiska påfrestningar?"
Jag kan inte fatta vad som är felet, varför jag ligger vaken i sängen i över tre timmar! Natt efter natt, ahhh jag kan inte sova. Och om 2 dagar börjar skolan, då måste jag gå upp gripande klockan 6!! Så ikväll blire säng kl 8 som gäller, kanske man kan somna lite tidigare ;)
Igår var en super seeeg dag, och eftersom jag inte tänker tillåta det igen så ska jag hitta på något kul. Ringa Amanda Björkholm, oh vi har inte träffats på jag vet inte hur länge.
ciao!

/e

aooh heting på bild
Förlust.. fy så dryyyyyyyyyyyygt!!!! Blev straffar,åååååååååhhhhhh.
Och nu tror jag att jag uttryckt mina känslor tillräckligt, så ska hämta ännu mer glass och kakor! Funderar på att stanna uppe läänge ikväll, kolla på Hockey, Sverige som spelar 3 inatt.

/e
För högt ljud överallt, mitt huvud bara värker...

Det blev en tidig morgon, gick upp halv åtta för att åka på match. Va verkligen jätte trött och jag tror att de flesta i laget var det också. Tyvärr blev det förlust igen.. det är så himla surt att förlora. Så ikväll blire B-kvartsfinal i Celsiusskolan, hörde att det var de sämsta planerna, synd. Vet inte än vilka matchen blir emot men jag hoppas så himla mycket att alla taggar till och tar in o tänker på det som Tränarna har pratat om så att vi kan åka hem med en vinst ikväll, och känna att vi gett allt!! Håll tummarna.
Men nu ska jag nog gå och vila, läsa min otroligt bra bok och hoppas att jag somnar - det kan verkligen behövas om jag ska orka ikväll.

/e
Här kommer lite bilder från nyårskonferensen NioTio. Fler bilder kommer.



Grand

Konsert med Safemode på Grand

nyårsafton johanna super vacker

nyårsafton
Storvretacupen är igång, kom hem från match nyligen. Förlust. Väldigt tråkigt faktiskt, vi hade bra spel och fick in en kasse, men orkade inte hålla tätt i slutet. Matchen slutade 3-1 till Huddinge. Nu laddar vi om, käkar ordentligt och kommer igen nästa match. Håll yummarna!
Och så vill jag också hälsa Storvreta F95 ett stort lycka till!!

/e

/e
Aaaah det är första Januari 2010, helt sjukt! Ett nytt år och det känns så himla skönt att bara lämna bakom sig det gamla och börja om igen. Gårdagen spenderades på LO och det va sjukt kul! Tolv slaget då alla var som galnast och sen fyrverkerierna ute, smäller som bar den! Jag blev också gott-nytt-år-mullad ett par gånger också, inte lika kul. Vi stannade till kl 3 och spelade kort, sedan åkte jag och Amanda hem till Emelie och sov där.
Hoppas ni haft en lika br start på detta året som jag.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

/e