Då var Teorikurs 1 avklarad. Är helt dåsig efter att ha suttit i 6 timmar och lyssnat.
När jag kom in i salen efter att ha betalat osv, såg jag att det var jag, och massa killar... Ånej.
Men Cissi kom och räddade mig sen och vi har verkligen haft jätte kul. Dock är jag jätte nervös inför provet, det är bara 1 av 3 som klarar det!!!
wOW. Så nästa lördag är det sista teorin och på tisdag ska jag köra. Yay.

Jag vet inte vad som hände  idag, eller rättare sagt hur det kunnat hända.
Men det var på tyska lektionen, vi hade övat på att handla och sälja och äta på restaurang. Ja.. jag har inga kommentarer.
Och så tillslut var det dags för själva fikat, alla var mycket förväntansfulla och riktigt hungriga. Jag åt lite godis och mandlar, och rätt som det var, mitt uppe i tuggandet av en gummipeng biter jag snett och biter av en del av min tand! Oj. Hur sjukt är inte det, tuggandes på vinegummi!
Så nu är min tand vass, och, eh lite mindre. Trevligt... lite äckligt också men ni får stå ut.
Laddar för ännu en skoldag!
Efter att ha suttit en och en halv timma och kollat på fotbollsmatch förstår jag varför alla föräldrar klär på sig så himla mycket när de står och hejar. Det va skit kallt! Jag och johanna hade dragit med oss en filt men ändå frös vi..

Men till själva fotbollen, till valet, som handlar om ska jag ska fortsätta eller inte. Det är så sjukt svårt att bestämma. Jag vill spela, det vill jag, men så fort jag tar det beslutet kommer rädslan, ångesten. Eller rättare sagt rädslan för ångesten.
Minnena finns kvar, känslan finns kvar från förut, och det är det som skrämmer mig. Rädslan för att trilla tillbaka till där jag en gång var är så stor, så svår att slå sig igenom.
Jag är rädd för att göra fel val, jag är rädd för att inte höra hemma och jag är rädd för att misslyckas.

"Låt inte rädslan att misslyckas hindra dig från att lyckas"
och liknande ord har jag hört så många gånger, men just nu håller det inte, rädslan tar över.

Märkte idag att känseln nästan helt har återvänt i fingret sen jag skar upp det. Känns otroligt skönt.
Har inte så mycket att säga om skolan, mådde illa hela dagen så det har väl varit sådär.

Strax ska jag iväg och se match, i årsta. Ciao.

Det snackas om prioriteringar, skolan först, träna sen. Ooops. Jag tror jag har hamnat lite snett när det gäller den saken. Först nu, efter jag sprungit och trögat framför burken påminns jag om Provet imorn. Ånej!
Detta är illa, det blir alltid såhär. Så nu är det bara att skärpa sig, marsh pankaka, hoppa in i duschen och plugga tills bokstäverna dubblas och simmar omkring på pappret.

Jag fattar inte vad dom är felet på bloggen! Jag blir galen! Nu när jag kollar igenom hittar jag massa kommentarer som jag aldrig har sett. Åh så drygt, har hört att blogg.se strular för fler.
Så till alla er som blivit ledsna för att nin inte fått svar på era kommentarer (:p) Det ska bli bättring på det! Promise.
Efter lite diskutioner om olika kända och mindre kända författare har jag gett mig på en världsberömd bok "Brott och Straff" av Fjodor Dostojevskij. Jag vet, säg inget om namnet..
Jag tänkte att vissa böcker måste man ju bara läsa, kända böcker som alla känner till, och så verkar han ju lite interessant också, författaren.

Har du läst boken eller kanske någon av hans andra böcker får du gärna slänga in en kommentar och säga några beskrivande ord om den.

Aah. Nu är jag tillbaka framför datorn, framför bloggen. Torsdags senast.
Fredagen spenderades med Johanna Judit och Anthon i den vackra vårsolen.
Jag och Johanna gästbloggade också på Judits blogg. Kika in där och kolla.

Sen var det dags för ungdomsmöte. Mathias predikan var grymt bra. Illustrerade med maskrosor, en str fet planta hade han med sig.

Hungrig som jag alltid är, blev jag lättad när de berättade att det skulle säljas hamburgare efter mötet. Och därute stod inga mindre än mina tränare David och Kim.
David, här får du ditt namn förevigat i min blogg som du längtat efter så länge! Hoppas du blir glad. Och btw, min hamburgare var bränd.. uäk.

Tandläkarbesök, som för det mesta har betytt skräck. Men inte mer! Jag behöver ju inte ens vara orolig, fortsätter jag såhär hela livet kommer det vara hur enkelt som helst att gå dit. No hål, som vanligt och jag sköter mig bra :D

Underbart väder förresten! Det enda tråkiga är att jag inte har några shorts.. Medans alla andra sitter och steker sina ben ökar jag bara mer på bondbrännan. Och jag orkar inte gå ut och sola för att ändra det heller.

Bläh. Dags att plugga.
Till er som inte redan gör det vill jag tipsa er att läsa Judit Ahlins blogg. Supersnygg blogg av en supersnygg tjej. Kolla in hennes senaste youtubeklipp om killen med varken armar eller ben, sjukt bra och sen är man tacksam för hur man ser ut.

Cornelia åkte hem nyss. Vi tog så fula bilder så jag vill inte ens publicera dem hah!
Cornelia är en urgrym tjej! Utan henne hade jag nog dött. Vi har inte alltid hållt sams men jag kan säga att de sämsta perioderna i mitt liv är de jag tagit avstånd från henne. Så Nellie, om du läser detta, du är bäst och tack för att du alltid står vid min sida och håller mig uppe.
Det kliar överallt!!! Jag har nog fått soleksem. Friidrottsdag idag och det var otroligt soligt väder, och pga att jag hade tshirt på mig har jag fått Bondbränna.. jätte snyggt om jag får säga det själv. Så rubriken stämmer ju inte riktigt längre..

För övrigt har dagen varit riktigt kul. Vi har grymma idrottare och det togs många skolrekord. Bland annat Madde och Johanna som slog förra tiden 3.30 med nya tiderna 3.16 och 3.18 på 1000 meter. Och Kruse som hoppade 1.83 i höjhopp! Eller Amanda Björkholm som tog ett 4.67 m långt skutt i längd. Och ett stort grattis till er som inte nämndes.

Mina resultat är jag nöjd med, jag gjorde mittt bästa och det var kul. Dock 1000 meter kunde jag nog tagit i lite mer på. Fast sen måste jag ju ha överseende med mitt andningsproblem också. Men annars mina bästa resultat, 1a i Kula, 2a i höjdhopp.
Och staffetten var det roligaste på hela dagen! Fick någon kick där och sprang snabbare än jag gjort förut. 8c ledde tills det blev missförstånd och en annan tjej råkade fälla Madde så vi tappade placering. Synd tycker jag eftersom vi faktiskt förtjänade första platsen där.

->Till er alla som kallar mig blek; Må hända, må hända, men vi får väl se sen efter sommaren vem som är den bleka av oss!

Såhär blev min första solbränna då.... snyggt ;)

Fast amanda blev verkligen röd! oJ..
Har fått önskemål om att berätta lite mer om Boken Monster jag tipsade om häromdan.

Jag kan börja med att citera baksidan så att ni får ett hum om handlingen:

"Många mil från storstadens hektiskta tempo, vandrar Reed och Rebecka Shelton in i en av Idahos vackraste skogar. De omges av mäktiga berg, fantastiska vattenfall och mil efter mil av oförstörd vildmark.
Men redan första natten genomborras skogens lugn av ett kusligt skri. Någon - eller någonting - dyker upp ur skogens mörker och börjar förfölja dem. En varelse olik allt som tidigare skådats. Och den dödar allting som kommer i dess väg - utan att tveka.
-Inget är som det verkar vara i denna thriller där hotet från det  okända är närmare än man anar."


Är den läskig?
Näj, inte så mycket. Eller det beror på, i vissa stunder kan den bli lite läskigt men det är det som gör hela spänningen. Men den är inte så läskig så man inte klarar av att läsa den, eller så att man blir mörkrädd.

Precis som det står på baksidan "Inget är som det verkar vara...". Så är det, man tänker när man läser den att jaha nu kommer ju det här att hända, och fy vad förutsägbar. Men det är raka motsatsen till vad den är. Gång på gång blir man överaskad om hur saker och ting ter sig i boken, författaren har kommer med helt otroliga ideer som man verkligen inte kunnat ana.

Jag tänker inte berätta något mer om bokens handling eftersom det förstör så mycket då. Det enda jag kan säga är att Frank E. Piretti är sjukt bra på att författa. Han bygger upp en hel värld och atmosfär med sina ordval, han skapar känslor som är så starka att man faktiskt kan känna lukten, eller höra skriken där ma sitter med boken i knät.
Den är verkligen grym.

Andra böcker a Frank E. Piretti är bl.a. Ondskans Närvaro, Ondskans Nederlag, Proften och Eden.

Jag hoppas detta har hjälpt lite och gett inspiration om Boken.
Syster och jag tog moppen till Årsta och såg på fotbollsmatch. Loif - Börje. Det hände inte så mycket i början, båda lagen höll tätt 0-0.  Tyvärr tappade lo i slutet och matchen avslutades 0-2.
På läktarn träffade vi Lina och barnen. Vi hade riktigt kul där ett tag, jag, syrran, Julia och Agnes. Så sjukt söta flickor!

Jag och Judit i skogen. Plockade harsyra. mmmmm.

Här tänkte jag visa min nya cd som jag köpte igår. Vi gick in i celcius bokhandeln och jag var bara tvungen att köpa. Riktigt bra, två skivor fyllda med två album på varje.


Skolan slutade tidigt. Vi drog några stycken till stan. Satte oss vid ån och åt jordgubbar.
Sen bar det av till Hampus.
Vi drog oss ner till sjön och rodde ut med båten. Jag fick ro, eftersom ingen annan kunde...... Nejmen jag älskar verkligen sjön, att bara sitta och ro gör mig så lugn. Man kan bara slappna av, lyssna till vattnet och njuta. Vi hade dock en väldig motvind på vägen ut till holmen men efter vi snurrat runt ett antal gånger fick vi till det och vi flöt fram i racerfart (eh?).

Bryggan visade sig vara full av fågelskit, inte så mysigt, men vi hittade en liten plats på andra sidan ön där vi satte oss och vilade. Inte hann vi stanna länge heller innan alla började klaga och tjata på att åka tillbaka. Så det var bara att sätta sig i båten igen och ro för kung och fosterland.
Denna gången vet jag inte vad vinden höll på med, det gick inte alls att styra. Båten hade sin egen vilja och mitt irritations-skrik fick halva Marielunda att hoppa högt.
Men vi lyckades, och sen väntade en mysig brasa hemma på gården.




Har läst ut min bok nu. Monster, skriver av Frank E. Piretti. Så sjuuuuuukt bra! En av de allra bästa böckerna jag läst. En superförfattare som lyckas hålla uppe spänningen genom hela boken. Han skapar en äkta känsla med det hsn skriver. Jag kunde inte släppa den, jag drömde till och med klart slutet inatt. Självklart så slutade den verkligen inte så. Så otroligt oförutsägbar.
Mina ord räcker inte till för att beskriva hur bra den var. Jag säger bara LÄS DEN!!!!!!

Det är sol! Det är varmt! och jag hade inte ens någon jacka idag! Fick inviga nya solbrillorna på vägen hem också. Hoppet stiger om att sommaren faktiskt är på väg.

Sommarn är grym, inget slår det ljuva vädret och den befriande ledigheten. Inget plugg. Inga tider att passa.
Men, alltid dessa men... På sommaren är det no innebandy! Så sjukt dött. Fick höra idag att sista ibträningen var igår. IGÅR! Och jag var inte ens där..
Testade fotbollen, hur det nu blir med det. Det är kul, men är det tillräckligtkul? Och det slår fortfarande inte innebandyn. Mycket att fundera över nu.

Well. Nu ska jag sörja lite. Bryta ihop och komma igen. Hålla ut i några månader, sen är vi tillbaks, större, starkare och bättre än nånsin!
Och nu, till alla er som klagat så bedrövligt över texten längst upp på bloggen. Nu är den borta, äntligen!
Vanligtvis brukar våra Biologi lektioner gå ut på att prata. Prata och diskutera. Vi jobbar inte så mycket. Men igår var det en ovanlig lektion, vi jobbade mer än vi gjort nån biologilektion förut OCH vi hade vikarie! :O

OJ. Nellie & Jag blev vääldigt uttråkade..


Torsdag. Vilken kväll!
Det hela började på gokart banan.
Jag hörde mitt namn ropas upp "Nummer 3: Ellinor". Jag drog på mig hjälmen och satte mig bekvämt i bilen. Värden Mattias vinkade igång oss. Vilken känsla!! Okej jag har åkt förut, men gud det här va så hysteriskt mycket roligare jämfört med förra gången. Dock fastnade jag ett par gånger och kom inte loss, rev upp fingret igen...  Men det va grymt!

Efter gokarten följde en biltrip till Coop. Ärligt talat tror jag att mina tränare skämdes lite över laget, inte jag då, nämner inga namn..

Efter vi lämnat affären och väl framme hos Kim började alla kika runt lite, och jag fastnade i en av hans böcker Elvis and the Gospel. Socialt, nej. Men vad ska man göra när man är så oerhört nyfiken?
Kvällen fortsatte med grillning på baksidan. Bröden tog slut och det blev hamburgare med limpa? Fyndigt om jag får säga det själv. Singstar på övervåningen, behöver jag ens säga något. Tjugo tjejer och singstar.. Sååå högljutt. Och så kan man ju sjunga så otroligt vackert också.

Detta var sista gången vi kunde kalla oss F95. Hemskt. Nu kommer det bli annorlunda, vi kommer slå ihop oss. Synd tycker jag, vi trivdes så bra. Är ett sånt skönt gäng.
Men tack till alla i F95 för en sjukt kul säsong och en SJUKT kul kväll! Detta va verkligen toppen på allt.

Och till Kim om du läser det här så är jag fett avundsjuk på all the Elvis stuff i ditt hus. Och lazio halsduken!

Idga har jag slavat. På riktigt. Har faktiskt stått på knä och skurat. Hela tvättstugan skulle ränsas, ut med all skit ( ovh vi har massa onödigt skit där) tvätta, moppa, damsuga. Sen tillbaka med allt.... nu är jag trötter.

Men här ska inget klagande spillas för nu bär det av till innebandy avslutning. Go-kart och grillning med de bästa!
hej svej.


öuumm.. jag bjuder på den.
Nu har jag uch syster invigt våren! Studsmattan är uppe, jag njuter.
Lite bilder kommer snart.

Kl 16 rullade Guldpilen in på LOs parkering. Ca 50 stycken förväntansfulla tjejer rusade in i bussen. Vi var såå spända...
Det enda som snurrade i mitt huvud de första fem timmarna på ribbinge var "Vad gör jag här?" och "Jag vill åka hem.." Det va verkligen sjukt tråkigt.
Vi välkommnades med middag som bestod av Bakad potatis med skagenröra. Fint. Jag som hatar både potatis och mojs-röran. Sedan följde något som de kallade myskväll nere i snickarboden. Det var tjo och tjim och alla hoppade omkring. Bland annat lyckades något trampa ihjäl min mobil, som jag fick yillbaka från lagning för en vecka sen..................
Jag var inte på humör så jag satte mig ute. Tack och lov så kom Carro och Anina och räddade mig. Fick dela med mig av min otroliga bärar förmåga, hehe bar ner tunga läskbackar.

Mörkret la sig över gården och det var sängdags. Ha trodde dom ja. Nu började allt roligt. Vi sprang omkring, snackade om smått och gott och skrämde ihjäl oskyldiga tjejer. Tänk vad kul man kan ha med en vattenslang...
Vi ordnade till och med vår egna majbrasa, stackars Debbie fatta eld :o. Alla dansade och sjöng tills fönster öppnades över hela gården och arga trötta ansikten stirrade sint på oss. Då la vi ner.
När badandet tog fart i jacuzzin kl 3, drog jag mig i sängs.

Nästa dag kallade tävlingar/skattjakt... Det var rätt tragiskt, vi förlorade typ allt. Glädjen kom först då vi ledde, sprang för allt vad vi hade mot "skatten". När det sedan visade sig att ett lag låg före oss, gick jag tillbaka till att vara bitter, sur och trött.

På kvällen var det möte. Det var då allt helt plötsligt vände. Då kom vi så nära varandra, fick gör upp om saker som hamnat fel, hamnat emellan.
Finalspurten var bussresan hem, då vi bland annat hade lite allsång. Galet.

No pics tyvärr, som sagt, mobilen pajade.