När man mår lite sådär halvdåligt och kommer hem från skolan så måååste man ju ha något gott att äta. Så jag va mitt uppe i min sötsaks jakt när jag fick syn på CHEESCAKE i frysen!
Det fanns nån liten tanke på att den skulle vara hård eftersom den kom direkt från frysen så jag plockade fram mammas kökskniv och började ivrigt skära en stor bit.
Det jag inte tänkte på va att kanske jag skulle väntat lite så att kakan kunde tinat lite och kanske jag skulle tagit en annan kniv. Men hur va det nu.. "är huvet dumt, får kroppen lida".
Jag vet inte hur det gick till men helt oväntat pajade kniven från handtaget och jag tryckte till bladet rakt ner i mina två fingrar. Outch! Lite till och jag hade nog hälsat på benet.

Som tur var kom det inte blod på min älskade cheescake utan jag fick äta den i lugn och ro sen :)

Så känsliga tittare varnas. Haha men såhär såg det ialla fall ut efter olyckan.. Smart elli.

Kul bil jag såg på vägen hem. Den skulle passa rätt bra ibland...

Läs & Bad dag. Det låter ju hur chill som helst. Jo tjena, det tog kål på mig!
Började dagen med att läsa och okej det va ändå rätt skönt. Men efter tre timmar då man gjort nästan nada så känns det som om kroppen har gått och lagt sig igen. Segt.
Väl i polen, badkläderna på, jeans och tröja över det, började jag piggna till lite. Det blev livräddning följt av simma 2km. De flesta simmade ca 2,5 med mig ikluderat.
Simmandet tog över en timma, och det var förstnär man kom upp ur vattnet man märkte hur sjukt slut man var. Okej i vattnet kurrade magen så att hela vattnet vibrerade men när man kom upp, PUH, jag svalt!

Träning blev det inte av pga av att jag va utkörd. Sen följde en grym kväll. Loif avslutning där vi bland annat åt glass, hade straffturnering, hade prisutdelning och fick lyssna till Peter Svennson från StorvretaIBk. Btw han lånade min klubba! haha. Coolt.

På prisutdelningen fick jag pris för Flest Assist. Så himla kul, för jag trodde det inte. Men det var verkligen en uppmuntran och fick mig att vilja fortsätta kämpa och utvecklas.
Tack F-95 för den här säsongen. Tack till mina coacher.

Sitter här och tänker på hur otroligt avundsjuk jag är på alla som åkte på cup i helgen. Det va riktigt länge sen nu, sen jag var på cup. Och det är en sån sjukt kul upplevelse, hela laget tillsammans. Men tråkigheter åt sido nu siktar jag framåt, hoppas på att få följa med på cup nästa säsong. Och sen ska jag ju inte deppa eftersom det ligger en otroligt skojig vecka framför:

-Imorn är det bad- och läs dag. Chill.
-Sen på torsdag blir avslutning med laget. go-kart och grillning. Supermys!
-På fredag bär det av till Ribbinge på "tjejhelg". Dom är grymma!
-Och på söndagen ska jag bara vilaaaaaaaa. mmmmm...

Grannarna har satt upp en sån här hoppborg på ängen. Ungarna är som galna, håller igång i timmar på den där. Ser kul ut. Nästan lite avis.

Teater besök med klassen, en höjdare eftersom vi slapp all SO! Den blomstertid som kommer hette den.
Det som utspelade sig hade hänt på riktigt och va riktigt hemskt faktiskt.
En tjej och en kille, ca 16 år som var tilsammans, förlovade och hade planerat hela sin framtid tillsammans. Tjejen var sjuk, en psykopat. Bestämmde hit och dit hur killen skulle tänka och handla. Hon slog honom. Men de älskade varandra.
Hon "gjorde slut" efter ett bråk på en fest. Killen trodde det var över och var med en annan tjej den kvällen.
Dagen efter sa flickvännen förlåt för hur hon hade betett sig. Hon fick sedan reda på vad som hade hänt medan hon var borta. Det enda sättet för killen att visa sin kärlek till sin flickvän nu var att ta livet av den här andra tjejen. Han hade ingen annan, vad skulle han göra utan sin tjej? Så det fanns bara ett sätt.
Så togs den andre tjejens liv, 15 år gammal, pga en svartsjuk flickvän.

Det va helt sjukt! Har tydligen hänt på flera ställen faktiskt. Att en människa kan behandla en annan såhär! Och ingen har rätt att ta en annans liv!
Men skådespelarna va superbra! Flög upp och slog huvet i taket när ena tjejen skrek :o

Dagar som idag borde man egentligen bara stanna hemma och jobba ikapp någon dag.
Med ögonlocken hängandes ned till skosulorna och en hjärna som inte kommit igång kan man ändå inte lära sig något. Bara sitter vid sin bänk, halvt nersjuken på golvet och drägglar med öppen mun och drömandes, längtar tillbaka till himmelriket man var i när man slog upp ögonen kl halv sju på morgonen.
Soooooovaaa.
Nya inköp från Gränby igår.


VILA REA 99:-

GINA TRICOT 249:-
Underbar morgon! Satt ute på altan i solen och åt frukost. Sen har jag städat lite och nu taggar jag till match! Två matcher idag i Wattholma, mot Hagunda och Storvreta.

Igår va det tjej fest hos Jenny som fyllde 15. Vi hade verkligen superkul!



Till min stora fasa märkte jag i morse att Brasse Spindeln nu förflyttat sig! Vart vet jag inte, men det är ju lite äckligt. De kan ju vara vart som helst!
Jag kan faktiskt säga att jag vari liiite duktig idag och räknar liiite matte. Men eftersom det är helg har jag lagt min bok åt sidan och förbrereder mig på att åk till Gränby med Johanna. Sen ikväll blire parteeey hos Jenny!!
Överranskande nog kommer det komma bilder. Folket jubel! Fick nämligen låna pappas kamera, otroligt.
Hej så länge.




Låt mig presentera Brasse. Mitt husdjur, han bor i mitt tak.

Vad händeeer? Bloggen strular och jag ser inte nya kommentarer. Är det bara min dator eller är det fler som har problem?
I låten Hurtful med Erik Hassle sjunger han i texten "You don’t know what you got, till you missing it a lot".
Jag tror att jag först idag förtod innebörden med den här texten, när en av mina allra närmst vänner berättade att hon inte kommer gå ut 9an vid min sida. Till slutet av sommarn är hon kvar, sen flyttar hon..

Alla minnen vi skapat, alla gånger vi skrattat tillsammans, gråtit (?) tillsammans. Allt sköljer över mig som en våg av sorg. Som en chock. Och anklagar mitt samvete för att inte ha visat tillräckligt mycket uppskattning. Inte vart tillräckligt snäll. Inte gjort det som en äkta vän borde göra.

Det fanns int ens en tanke i mitt huvud som sa att vi inte skulle gå sida vid sida skolan ut, gymnasiet ut, livet ut. Det fanns ingen tanke på att det inte skulle finnas tillräckligt med tid. För det är just vad det inte gör nu, tiden kommer inte räcka till. Tiden kommer springa iväg innan vi hunnit skapa tillräckligt många dagar värda att minnas, som varar livet ut.
Texten säger allt, jag har inte tagit mig tid att uppleva oförglömliga minnen med denna underbara tjej. Och nu... är tiden knapp.

Det här är till dig jenny. Du har stått vid mig och backat upp mig i vått och torrt. Du är en sann vän, en sån man kommer ihåg. Låt den här sommarn bli vår sommar, låt det bli ett riktigt hejdundrans party hela sommarn 10! Något att minnas.
När skolan startar sin första dag i 9an och en bänk står tom, då kommer jag se på den bänken och tänka tillbaka på våran tid tillsammans, då vi regerade som kungar över alla levande varelser.

Jag orkar inteeee blogga. Jag är trött och pus att jag facebookar.
Det är segt, allt har varit segt. Till nu, dags att hitta på nåt. Allians och se på match med Cornelia, bra ide.
Mitt huvud är tomt men ändå vill jag skrika. Jag vill skrika sådär som på film, då fåglarna döroch glasen spräcks. Fyyyyy va surt med förlust. Med tanke på att vi ledde i början, vad hände!!????
Citerar hagundas målis : "Om ni hade sett våran attityd på bänken hade ni vunnit. vi hade redan gett upp."
Kuuul. Nu vill jag dö.

NU: Glass i stora lass. Lättar upp lite.
Inte skrivit på ett tag nu. Har ingen vettig förklaring egentligen, har bara inte haft ork till det.
Men idag är jag på topp, humöret på topp. Idag är det en sak som gäller. Det är nämligen slutspel ikväll!! och alla är supertaggade för vinst!
Judit, vi blir kedjepar, nu taggaaaaaaar vi!!!!!!!!!!

18.45 Allians gäller det. LADDA LADDA!

Febern börjar ge sig, skönt. Jag känner mig halvt död efter ett av de värsta dygnen i mitt liv.
Sitter här under filten och ser på Romeo & Julia. mys.