Med mina missfärgade, blåslagna knän och svindande armbågar sitter jag här, än en gång och frågar mig själv "Vad hände idag då?"
Hmmm.. trilla av stolen? Nej juste det va i lördags! Hittade mark? Eh ja. Var sargen i vägen? Eh ja. Ni fattar, jag hälsade på alliansens golv, igen. Trevligt va det, han bjöd på fika. Lårkaka med mjölksyra. Mums. Och 25 par stirrande ögon till dessert.

Nu i efterhand kan man ju få sig ett gott skratt. Visst. Ha-ha-ha-ha.  Nej.
Första anblicken av tussilago längst vägkanten är bevis på vår, idag har jag fått mitt bevis. Även att det fortfarande är ljust utanför dörren kl sju på kvällen gör det varmt i hjärtat.

Efter vår kommer sommar, värme, då spelar jag fotboll.. brukade.
Beslutsångesten attckerar, tanken på att börja, eller fortsätta.. vad det nu är jag gör, får magen att hugga. Men tanken på att låta bli att fortsätta ger samma reaktion.
Vågar inte ta itu med det. Är rädd för att fastna. Är rädd för att inte fastna...
Timo Räisänen. Grymt!


Kollar på Arn. Superbra!
Usch vilken morgon - och dag. När man väl bestämmt sig på morgonen för att stanna hemma från skolan pga huvudvärk och illamående så kommer det alltid där, beslutsångesten, krypandes när klockan börjar närma sig avfärd. Och när det är ca tjugo min kvar så skriker något i huvet som "Okej då, jag går väl då!".
Så där gick jag, fast igen, halvspringandes till bussen i regnet. Huvudet bultandes som bara den och magen som värkte var och varannan sekund.

Är jag glad att jag gick? Ja.
-Hade jag inte gått hade jag inte fått min tyskaredovisning överstökad, som förresten gick väldigt bra.
-Hade jag inte gått hade jag inte fattat nåt av matten och hade därför legat efter nu.
-Hade jag inte gått hade jag inte fått mig ett antal goda skratt med världens bästa tjejer.
-Hade jag inte gått, och detta är höjpunkten, så hade jag inte fått njuta av bänkkamratens totala jag-blev-just-ägd-tystnad och tillochmed förlåtelse på kemin. Tyvärr fick jag ta några smällar, men det var värt det när jag väl fick honom att knipa igen. Mohaha revenge...
Har varit på Herr match. Satt sargvärd med Amanda. Matchen slutade 5-1. Grattis till vinsten och platsen i div 1 !!
Bio igårkväll. Green zone. Den va bra men jag fatta inte så mycket när jag såg den, utan nu när jag tänkt ett tag fattar jag haha. Skulle faktiskt kunna se den igen.

Earth-hour betyder stearinljus, stearinljus betyder olycka för min del. Välte ut ljset på mina svarta byxor.. kul. Halva bordet va täckt med stearin när vi lämnade max. oops.

Resten av kvällen satt jag med ett gäng nördar som spela cod och en bunt andra tv-spel. Och min förmåga att spela tv-spel är inte den bästa, så jag satt mestadels och halvsov eller trillade av stolar till sent in på natten. Äckliga stol med ett halvt ben..

Är hos Johanna Lundvall, vi.. ehh gör nada.
Andas ut efter en extremt jobbig dag. Plus basket på idrotten gjorde inte det hela bättre...
Men, till tröst bär det snart av till innebandyträning. Love it!
Dagar som dessa hinner jag knappt hem innan jag ska sova igen. Efter skola är det träning och efter träning är det läxor, tiden som blir över till bloggen, till dator, existerar egentligen inte, det är sånt jag gör fast jag inte borde.
Så nu sitter jag här, än en gång, i den stora sköna datastolen, med läxorna lämnade på sängen. Slänger bort min tid på en fyrkantig skärm.. Önskar jag hade en sån där klocka som kunde stanna tiden för en stund, få allt och alla att stanna upp. Så jag kunde andas, göra något onödigt, ta ett bad, läsa en bok eller hänga på facebook hah.. fast vad vore det för mening om ingen unde svara.. Men bara för en liten stund glömma allt det där som måste göras.
Det vill säga läxor, som jag ska återgå till nu. Suck.
Ciao.

Nu ska jag se hur den nya serien Arn är. Har dock inte sett filmerna men hört att dom är bra så jag hoppas serien är det också.
här är mina senaste inköp. Förra veckans shoppingrunda, behövde inviga våren men efter gårdagens snöstorm börjar man ju undra om våren verkligen kommer.


jacka från NewYorker 500:-


skorna från Belles Shoes 200:-
Fick en redig skollunch idag. Hela tyska gruppen gick till XL grillen och åt pizza, supergott! Och jag fick till och med en solsemester på köpet, satt bredvid fönstret och solen gasta på lagom bra. Det fattades bara en pol där och då. Nu är det bara bort med all äcklig snö så förblir leendet på mina läppar ett tag.
På den här altanen satt vi och solade igår.. det syns ju... Vad händer, varför är det snöstorm!
Nu har jag pluggat i 1 och ½ timme. Kemi - såå tråkigt och så obegripligt. Min hjärna har gett upp att försöka förstå.. Och som grädden på moset har jag mer läxor, folkets jubel! Suck.. Tur att man har en syrra som kan baka kladdkaka,  då får jag något att se fram emot bland allt plugggggg.
Städar, städar, städar... efter 3 timmar så är det stökigt igen, haha varfööööör!
Fredan va inte sig lik. Eller lektionerna va väl det men jag va så sjukt trött. Bestämde mig för en hemmakväll. Men dom som känner mig rätt vet att jag alltid ändrar mig i sista sekund, så jag följde med syrran till mötet. Såklart lyckas vi missa bussen också.. Så avstigning LO blev typ 5 min innan mötet sluta. Hah och det va nästan folktomt, eller på mina kompisar i alla fall. Men hittade två sociala killar tillslut.

Kvällens tema var fulkultur. Bland annat ett "youtubeklipp-tävling". Här har vi en av vinnarna. Själv tyckte jag att den va sjukt kul!










Men mest garvade vi ändå åt den här, jag menar hallå, hur fäst kan man bli vid ett spel?

Vaknade i morse med nackspärr så det bara sjöng om det. Hur jag än hade huvet så högg det som bara den. KOm med huvudet på snee och snurra ett varv innan jag hitta vem som snacka med mig liksom. Mobbat.
ICAA test idag som jag inte kunde va med på, satt och kolla i taket istället... Måste iaf säga att jag är sjukt stolt över klassen som varenda en klarade mvg i de två "grenar", om man nu kan säga så, vi gjorde idag - armhävningar och situps.

Idag märkte jag att jag otrloligt nog, halft medvetet, skjutit på näst intill alla läxor, så nu väntar ett berg av plugg, och på allt detta öser lärarna på med mer och mer och mer och mer.... Jag behöver en planering.. suck.
ögonlocken är tunga.. sååå tunga...
För alla er som undrar var Vett och ettikett bilderna är så kommer de. Dop-bilder kommer också men datorn är paj så jag måste hoppa runt till syrrans eller morsans laptop och jag får inte in några bilder där...
Men som sagt den som väntar på nåt gott...
Döpt idag. Härligt!
Är det bara jag eller röstade sverige fram sääämsta vinnaren i år? Jag menar hallå välj nån med stil liksom. Själv tycker jag att Salem skulle representera sverige. Kul att vi kommer skämma ut oss i Eurovision...
Åååååh så skönt! Säsongen avslutades med en super härlig vinst. 5-1 mot alunda.
Jiudit spelade forward med mig och det gick hur bra som helst! Nu är det bara ladda om till slutspel.
Jag kan inte sluta skratta hahahaha.


Kommit hem från förmiddag på konfa-undervisning. Det va som vanligt bra. Maten däremot, korvstroganoff, var ingen hit eftersom jag ätit korv stroganoff tre gånger den här veckan...

Men nu blire ladda ladda ladda till kvällens match. Säsongens sista seriematch.. det är sorgligt. Men vi ska se till att det blir ett värdigt avslut på innebandyåret.

Och så vill jag passa på att säga grattis till Carolina och Johanna som fyller 15 idag!!!!
Det är vååååååår! Solen lyser och hur mysigt är inte det?




Hyfsat livad träning idag. Jag vet inte vad som hände, jag tror att debbie va trött haha, slutade liksom inte garva. Och alla vi andra typ virra runt överallt..Men, men som johanna sa, och jag citerar "När katten är borta dansar råttorna på bordet".
Kan knappt väntaa! Till sommarn blire eclipse på premiär!

Syrran klippte mig på morgonen, jag sov typ i salongen. När klippningen var färdig och jag åkte till skolan hade jag missat både tyskan och matten, nemas problemas för mig eftersom jag inte hade gjort läxan. Efter lunch bar det av till gympa salen där klass 3 hade innebandyturnering, jag och fick sköta visselpipan. Alltid trevligt på skoltid!
Sen vare bara chill hela engelska lektionen, så jag har gjort eh nadaaa idag. Awsome.

Jag lyckas alltid.. eller misslyckas... Sprang in i Cornelia på innebandyn på idrottslektionen, eller asså hon typ stod ivägen helt plötsligt, såklart får jag hennes axel i bröstkorgen och trycks in. Outch! Så nu har jag stora problem att vrida mig, och andas..
Datan är paj.. så nu måste jag tjaaaata till mig morsans dator.
Tisdagskvällen var helt otroligt kul. Jag trodde det skulle bli en långsam middag men både uppträdanden och lekar fanns med på programmet. Det tråkiga var dock att jag inte fick någon kavaljer.. följer syrrans tradition.. Men jag satt med andra trevliga människor ändå.
Kameran höll jag hårt i handen och fick många fina kort. Alla var ovanligt glada att vara med på kort. Det blev mååånga gruppfoton, alldeles för många.
Folk bjöd på sig själva och vi fick oss några goda skratt. Talangerna från musikklassen gjorde grymma uppträdanden.  
I slutet av kvällen var det dags för mig och Fabrice att tala, tack-tal och info om en grupp på skolan. INte vad man förväntade av mig liksom, nervösa jag som svimmar av ett föredrag i klassen. Hehe men det gick oerhört bra! Var nästan inte nervös alls.

Kort sagt - en grym fest.

Korten kommer.. datan har pajat så måste fixa det först......
Den enda gången jag hatar shopping är när men letar efter något man egentligen inte vill ha. Hos mig ligger problemet i att Vett och etikett festen på tisdag kräver en klänning, men det finns ju inga! Jag har letat i gripandes hela stan, och hela gränby! Jag kommer få gå naken dit... eller i min pyjamas.. Hemskt.
Hur svårt kan det va liksom? Tydlige jätte..
Om någon mysig människa har en finig klänning att låna ut till mig så hör av er, snälla! För mig i pyjamas är ingen vacker syn.
Judit spelar snake. Socialt...
Sitter hemma hos Judit och äter glass. Morgonmys. Igår va vi på bio med Jenny, såg Alice in wonderland. Den va verkligen skit bra! Sen drog vi hem till Judit och hade det kul. Tyvärr så finns korten på judits mobil, och kommer säkert upp på hennes blogg snart.