Lov betyder slöööa därmed har jag inget ork att blogga. Och eftersom det inte händer något intressant så gör det inget. Men i alla fall så har jag varit sjuk mestadels av lovet.

Ons-Tor så bodde jag på Allians. Utbildningsläger. Det va sjukt nice!. Lira innebandy hela dagarna, lärde mig massa nya saker och fick träffa nya människor, dock sånna man sett då och då i alliansen men inte riktigt pratat med. Bland annat tjejer från Sten Sture, Hagunda och Arlanda.
Usch jjag mår så dåligt. Ont i huvet och halsen och näsan bara rinner. Verkligen inte bra eftersom jag har innebandylägret på onsdag... Och sen bär det ju av till Romme på fredag, och förskyld tjej i backen vore ju ingen hit precis.. Måste verkligen bli frisk!

På teven: OS sprintstafett - Theodor Petterson som vurpa och halka från 2a plats till att sluta som 8a. Fy va träligt! Missa finalen och allt. Aja nog om det, nu borde jag verkligen hoppa i säng och sova ut.
Tjejerna regerade i kvällens melodifestival! Det fanns verkligen ingen manlig artist som hade något vettigt att komma med. Alltså - helt fel att mes-Darin gick till globen. Och Alcazar - ingen variation, utan samma sak, år efter år..Och vad gjorde Elin Lanto på scenen liksom?
Men favoriterna var iallafall Crucified Barbara och Tomoteij. Något motsatser till varandra men så bra!



Dagen som började så bra slutade upp på innebandy bänken med bultande näsa och blod som forsade. Anledningen till min svullna näsa är för en gång skull inte min. Utan en virrig kompis fel som drämde klubban åt fel håll. Och där stod lilla oskyldiga jag ivägen. Fumlande och panikslagen föll jag ner på knä och färgade planen röd. Inte en liten mängd blod precis.
Men vad ska man säga.. jag är van hah. Näsan är liite större än vanligt och huvet gör ont. Men annars är jag bara glad att det gick så bra som det gjorde, kunde ju prickat ögat liksom. Hann dock inte börja träningen innan olyckan kom och attackerade.
Tänk dig världens jobbigaste sus, samtidigt som ett irriterande bultande. Oh my, det är mitt huvud just nu.
Klassens klant. Klassens offer, vad man nu vill kalla det. Men att jag inte går en dag utan att klanta till det är det ingen som säger emot.
Dagens smärta fick armbågen ta, då vi ca 12 pers skulle ta oss från ena änden av klassrummet till den andra, utan att nudda golvet, utan att prata. Det gick ju bra tills jag slacka efter och kom på en smart ide att ta och använda av stolarna på sidan av klassrummet.
Men som man säger, är huvet dumt får kroppen lida... Samtidigt som jag föste stolen fram till mina kamrater tappade jag totalt kontrollen och föll pladask på golvet. Aj!
Härdad som jag är höll jag tyst, men blickar fulla av skratt attackerade mig gång på gång, från alla håll.

Så varsogod, här har ni en inte så ovanlig händelse ur livet hos en korttänkt... med dåligt minne och usel balans.
Dagens kemi labb gick ut på att bilda estrar, som enligt planering skulle lukta som banan, persika och äpple. Konstigt nog blev det mega fail för mig. Stank piss i hela skolan sen och spillde också på mina händer. Den gripande lukten går inte bort, har tvättat och tvättat och skrubbat! Och det luktar starkt! Fast rätt skönt ändå, håller syrran på avstånd. Inget catfight ikväll hah.
Alla hjärtans dag. Själv tycker jag att denna dag är överskattad. En dag då man ska visa uppskattning till dem man älskar. Ge bort ett litet chokladhjärta till någon som är lite söt. Vadå det kan man väl göra varje dag annars?
Och så tycker jag det är synd om alla som inte får en ros eller ett hjärta eller vad nu folk ger bort. Hur känner dom liksom, att se alla populära komma med ton av rosor, kort och hjärtan medans de själva står tomhänta och osynliga.

Jag säger inte att jag inte firar det på nåt sätt för i fredags delade vi ut fika till hela 8-9an som en liten försmak på  ♥-dagen. Men då bjöd vi ju alla. Och det är det som jag tycker alla hjärtans dag ska gå ut på, alla ska få va med, alla ska få känna sig lika mycket älskade. Det är kärlek.

Årets firande blir att jag ska göra det jag älskar mest, lira innebandy tillsammans med de jag älskar, med de bästa. Och jag är laddad till tusen! Vi har snackat ihop oss och det kommer gå hett till kl 14 i Ärentunahallen.


Konfa idag. Först undervisning som alltid är intressant. Men efter intressant kommer kul. Idag blev det tävlingar. Kampen om en finalplats var tuff. Det utgjöts blod, svett och tårar. Okej jag skoja bara men det va inte så kul. Som sagt så hatar jag och förlora och ångan bara pyste ur öronen när förstaplatsen alltid beslagtogs av någon annan.
Hemma hos jenny blev det matlagning á la johanna, Regnbågspannkakor. Smarrigt!









INCITAMENT.

När min mor och jag satt i bilen häromdan dök ordet incitament upp i en av hennes meningar. Och som en fjortonårig tjej med uselt vokabulär är det ganska självklart att man tappar hakan och klämmer fram ett klent "ursäkta?". Jag hade ju kunnat fortsätta nicka och le och låtsas som om allt va okej men nyfikenheten tog över. Och så har jag ju bestämmt mig för att utöka ordförådet, alltså är det inte dumt att fråga.

Dagens ord betyder alltså samma sak som stimulans (även nytt för mig, ja) och drivkraft.
Incitament är något som sporrar en att göra något, att fortsätta.
Precis som när min mamma lovar mig en stor överraskning, dvs säga en stor chokladkaka?, när jag får in ett gripande mål på planen. Eller tanken på mina stolta tränare och mitt kära lag efter en förtjänt seger, stämmningen, ansiktsuttrycken.

Mitt incitament för att tro, att fortsätta förtrösta på Gud är att jag en dag, när jag tagit det sista andetaget, då väntar en bättre plats. Där gatorna är gjorda av guld och vattnet inte blöter en, där gräset inte viker sig under foten. Där finns det inga bekymmer och atmosfären är fylld av Guds kärlek. Den platsen kallas Himlen.

Inte alls någon bra start på denna vecka. Dåliga dagar, dåliga veckor till och med. Inte ens träning hjälpte idag. Tvekar på att glass eller kakor skulle hjälpa heller. Skulle vilja sitta uppe hela natten med OTH rullandes på skärmen. Tiden räcker tyvärr inte till. Det finns nog bara kvar att sova och hoppas på ett bättre imorgon.
Som vanligt börjar jag med läxorna men det slutar med att jag fastnar framför fb eller tven. Något måste göras åt detta beroende. Skafa mer självdiciplin kanske?

Lärarna snackar om att ska planera läxorna, planera dagarna, planera, planera, planera... Börjar bli lite uttjatat. Hur i hela friden ska man planera allt? Jag menar ta min mamma som exempel, hon har hela sitt liv inskrivet i sin almanacka.
Ok det är bra, att ha allting strukturerat. Ordning och reda. Om man bara fick till det liksom. Jag bara glider, inget är som det ska. Läxorna gör jag mellan skola och träning, dvs gåendes till träning, eller i sista minut. 
AAH. Detta funkar inte längre, jag behöver en planering!
Inte bästa dagen nej. Började med att få en ordentlig smäll i knät, såg inte isen tyvärr. Lektionerna rullade på, fick inte så mycket gjort.
Kristendomslektionen gick ut på att skriva ut redovisningen om William J Seymour som jag efter tre veckors arbete knappt har en aning om hans kända rykte. Och till min häpnad upptäckte jag att skolan hade blockerat facebook! Onödigt om du frågar mig...

Humöret va inte på topp, och till råga på allt så fylldes hela skolan av en outhärdlig stank då en kille i 9an sprutat stink-spray på väggarna och kletat det i folks jackor. Moget.
Jobbar på att fixa en ny och fräsh design. Tyvärr utan resultat. Är bara för less på att inget funkar. Men snart så.
I dagen som hittils har kännts helt ovärd hittade jag mitt ljus. Match ikväll gripande! Även fast jag tänkt på det sen ett par dagar tillbaks så har det försvunnit ur mina tankar medans jag sen ett par timmar tillbaka suttit fastklistrad som en zombie framför datorn. Sunt, jagvet.
Men eftersom jag otroligt nog har lagt manken till och både gjort läxor, gått med sopor och hjälpt till och skala potatis där jag fick med delar av fingrarna, så har jag gjort mig fötjänt av ett par timmar framför en fyrkantig burk. På tal om fyrkantigt ska jag nog övergå till teven nu haha. One Tree Hill väntar. Får ju börja anstränga mig nu om jag ska hinna ikapp syrran som ligger hela tre säsonger före.

Veckans höjdpunkt. Moulin Rouge.

Anledningen till inga inlägg på ett tag är att jag inte har kommit in på bloggen alls. Nåt data fel. Men aja i onsdags bar det iväg till Kungsberget. Sjuk dag asså! Träningsverk till tusen från fysen dagen innan och sen skidor på det. Pain! Hemresan däremot va inte alls lika kul, kom sist in i bussen och därmed sista platsen. Satt längst in och hade inte så socialt sälskap. Men men jag klarade mig. 
Här kommer lite pics.

jag kan säga att jag bjuder på denna...host


Ska lägga mig tidigt. För en gångs skull....
Stressig morgon betyder jobbig skoldag. På grund av att jag glömde skåpsnyckeln hemma så kom jag ju inte åt något alls i skolan. Det blev en "bok-lös" dag helt enkelt. Fick dessutom inte med mg några läxor hem heller. Så bra då, hann ju ängna mer tid åt One Tree Hill. Har dock fortfarande inte kommit igenom första säsongen, medans syrran hunnit in på tredje. Känns som att det är dags för en "sjuk dag" så att jag kan komma ifatt ;)

/e