Här är en låt av gruppen True Vibe, en skiva som jag fick i julklapp för ett par år sen. Brukar ta fram den ibland och lyssna på när allt känns jobbigt. Det är ett kristet band och det är otroligt bra texter.

Nyår firas idag på LO. Det kommer bli super! Ett riktigt nyårsfirande jämfört med förra året då jag satt instängd på mitt rum i Vemdalen och comviq hade kraschat så jag fick inte tag i nån heller.. Så i år blire bättring!
Så snart ska jag och syrran till stan, Safemode som spelar på Grand sen hoppas jag på att hitta nån snygg outfit för kvällen.
Tur att jag inte videobloggar.. ;)'

Dagen har spenderats på stan tillsammans med Judit, skit kul att träffa henne, kanske inte bästa valet att gå på stan tillsammans för man blir så himla trött men..
Aja dagens köp ser ut så här:


Jacka från NewYorker 399:- Riktigt skön, inte världens modejacka men en jacka iallafall ;)



Skjorta från Gina Tricot 99:- Perfekt passform



Jeansleggins från BikBok 2för 199:- så jag köpte ett par svarta också
Trosor från NewYorker 45:- styck

/e
År 2009 går mot sitt slut, och fy så roligt jag har haft! Det har både varit mitt bästa och mitt värsta år. Så många minnen jag skapat tillsammans med mina vänner, en del som jag helst vill glömma och en del som jag önskar stannar för livet. Jag tackar Gud för det här året, för allt han har gett mig. Jag tackar även mina otroligt goa vänner för året som gått, tack tack tack för allt!  En del vänner har man gått och förlorat men lyckats plockat upp nya på vägen. År 2009 kommer föralltid att vara i mitt hjärta

/e

Ååååh äntligen hemma, så himla skönt. Julen har varit jätte kul men efter några dagar börjar man längta hem till sitt eget hus sin egna mat och framför allt sin egna säng. Så idag har jag bara segat heela dagen, så nu har jag jätte tråkigt och får inte tag i nån!
Aja, imorrn blire stan och shoppa för julpengarna! Och sen blire väl Martyrion på Nyårskonferensen på Lo.

/e
Uuuuuuuuuuhh! JAg har sån himla huvudvärk så jag ska nog gå och sova... shit det tär på en att gå på stan halva dagen. Marieberg i Örebro, man känner sig något vilsen..
God Natt

/e


Goooooosh! Sick.. Så otroligt het!!
Jag tycker inte så mycket om Milow men hans nya låt You don't know är faktiskt bra.




Har varit ute i snön och tänt tomtebloss med dessa två mysiga.




Fick denna bok i julklapp av mina förldrar :)

/e
Nu är några släktingar här, har varit det hela dagen. Jag tycker det är mest jobbigt egentligen. Släkten är värst typ hah.. Jag vill hem till Uppsala, hem till lugnet och hem till mina goa vänner. Men aja varför klaga, får väl ta och se en film eller nåt, kanske läsa min nya bok jag fick i julklapp, Stephenie Meyers bok The Host, eller på svenska Genom dina ögon. ;)
Puss

/e

Snart blire Kalles jul på teve, tradition. Men så länge, ta och lyssna på en supermysig låt, Elvis såklart

/e

JUlafton - innebär familj släkt, godis i stora lass och myspys framför teven. Men i år är det annorlunda, julkänslan är som bortblåst och det blir nästan bara familjen och farmor och farfar. Men jag ska inte klaga, det är mysigt här och känslan kommer väl senare i kväll. Nu ska jag gå och äta lite julgodis som egentligen är livsfarligt för mig, äter ALLTID för mycket..
Men i alla fall så måste jag ju passa på att säga grattis till Jesus barnet som föddes för över 2000 år sen!! Det är ju därför vi firar julen :)
Så God Jul på er alla! Hoppas ni får en mysig kväll med fina julklappar ♥♥

/e
Snart väntar en lång bilresa till farmor och farfar. Ska bli mysigt att komma dit, bort i ingenstans, mysa lite. Och imorrn är det ju julafton också :)
Nu ska jag packa klart Puss och God Jul ♥

/e
Julavlslutning m innebandylaget. Det blev godis, pepparkakor och must kombinerat med elvis, härligt! Puh så nu rullar jag fram eftersom jag inte har någon gräns för hur mycket man ska äta innan man mår illa...


/e
Gårdagens kväll var mysig, om man utesluter snöbolls kriget, det va inte fullt så mysigt. Jaja iallafall så åkte vi hem till edwin några stycken och spelade spel, spelade pingis bla, vi umgicks och hade dessutom årets snöbollskrig! Jag hade inte en torr fläck på mina byxor när jag kom in, håret var som is och smälte sen när vi kom in så vi fick torka av oss med handdukar :o. snön hade letat sig in ända in till magen dessutom, mojsigt.. Men trots mina kalla byxor som inte torkade på hela kvällen så va det så sjukt kul. Alla va helt galna, och jag halkade hela tiden, hehe ovanligt..
Det blev en sen kväll så nu är jag hemma och ska vila mig. Skulle egentligen hem till amanda som har adventsfika men min kropp pallar inte, så det blirmysig hemmakväll famför teven - Constantine


/e

... var jag och johanna igår och blev kalla :D


En sån himla fin låt, sjungen av två otroliga artister. Elvis Presley och Celine Dion





/e
Mina älskade, låt oss älska varandra, ty kärleken är av Gud, och var och en som älskar är född av Gud och känner Gud. Den som inte älskar känner inte Gud, ty Gud är kärlek.
1 Joh. 3:7-8


Efter bara två dygn utan internet inser jag hur sjukt beroende man är av internet, av sin mobil mm. Hela ens liv har man där, allt man planerat, all kontakt med folk. Hjäp, jag blev helt rastlös utan datorn, vad gjorde man förr lixom? Så till jul blire skönt att f komma bort ett tag, bort från allt som heter mekanik, jag ska bara ta det lugnt, läsa en bok, äta några kolor.. skönt..
Jag är chockad över hur fort tider går, nu har halva åttan gått, det känns som om jag inte har hunnit någonting alls! Snart går vi väl ut nian och skiljs åt, en del kanske för livet. Det är så himla tråkigt tycker jag. Att detta bara är början på våra liv, att jag i framtiden kanske kommer ha fullständigt glömt dessa underbara människor, som jag nu inte kan vara ifrån mer än en dag utan att längta nåt så otroligt.
Skolan är mitt liv, även fast tanken på att sitta en hel dag och mata in en massa kunskap näst intill tar död på mig, så är det just det jag inte kan vara utan. Dagar utan människorna som man vet finns där, även om de kanske inte visar det., dagar utan den där eländiga läraren som tjatar på en, dagar då man inte accepterar och antar den där lilla utmaningen att sätta sig med läxan istället för att se sitt favoritprogram, utan dessa dagar skulle det va så sjukt trist.
Man kan klaga, man kan gnälla för dittan och dattan och känna att alla i hela världen är dumma i huvet, vi fattar inte vad vi har, vilka otroligt underbara människor som finns runt oss, som bryr sig, som älskar oss. Vi förstår inte hur bra vi lever, med värme i husen, med en säng att sova i. Vi har möjligheten att få gå i skolan och lära oss saker, möjligheten att utbilda oss och läsa vidare för att senare kunna jobba med något vi tycker är kul, träffa någon, bilda familj, leva lyckligt... Jag tror att livet handlar om så mycket mer än oss själva, livet har så mycket att ge som vi bara inte inser.
Inställningen är det som avgör, liv eller död. med bra inställning kommer man långt. Så ta en titt genom ditt liv, är det verkligen så dåligt..? Tänk efter, hur är ditt liv? Är det dött och trist? Kanske du behöver ändra inatällning.. Har du inte folk som bryr sig om dig och älskar dig? Om inte.. så vet jag en och det är Gud, Jesus Kristus. Han älskar dig över allt annat.

"Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." Joh. 3:16


/e
Ååååh bara fyra dagar kvar i skolan så himla skönt! Trodde dock att jag skulle få läxfri vecka men nejnej ska tydligen ha föredrag på tyskan... och jag har ingen aning om vad jag ska prata om..
Aja tillbaks till det glada, det snöar ju ute! Julkänslan har börjat smyga sig på. Så snart blire väl julklappshandel på stan då folk skockar sig i affärerna för att de är ute så sent med att handla klappar.. precis som jag :D
Jag förstår mig inte på folk som inte tyker om julen, det är ju bara såå mysigt! Man tänder ljus i när det börjar skymma ute, ljusstakar syns i varje fönster och snön målar sverige helt vit. mmmmmm..... Så man måste njuta av julmyset som bara uppstår en gång om året.


/e
Imorgon sätts betygen.. pirrigt, men jag tror att det går ganska bra faktiskt. Så nu är det bara en enda vecka kvar i skolan, läxfri dessutom! Härligt!
Skönt att få slappna av nu efter en hel termins hårt arbete. Så idag blire lite julklapps letande på stan och köpa lite kläder också tror jag. Mysigt, nu fattas bara snön...
Skulle egentligen varit innebandy match idag, blev framflyttad pga lucia, åh jag som var så himla taggad! Men vi taggar tills nästa vecka då vi möter Saga på hemmaplan i Allians... kan inte vänta!
LOIF f95, jag älskar er!

/e
Jag tycker den här videon är så himla gullig! Och ja kan bara säga wow! Elvis Presley, "The King", den bästa sångaren genom tiderna, han var verkligen en grym sångare och dessutom totaly gorgeous!







Dagar som idag vill man bara gå och gräva ner sig. Sjunka djupt ner under jorden och inte komma tillbaka. Dagar som idag så är allt, och då menar jag verkligen allt jobbigt...
Glädjen är svår att hitta dagar som dessa, så det är ju tur att man har innebandyträningar att gå på, där finns det alltid nån som skapar liv i en för en stund. Dock går inte mina träningar så bra när mitt humör är botten.

/e
Ett stort grattis till vår bäste Malin Helles som fyller 14 år idag!!!
Hoppas du haft en härlig dag, det förtjänar du! <3

old pic


/e
Söndag morgon började med förlust mot Alunda. De spelade otroligt hårt och fult, men hade sina snabba spelare som tog tag i kontringarna. Riktigt usla domare måste jag medge, det är sjukt tråkigt när man inte blir dömd rättvist. Vårat spel var bra, vi passade runt, kom till avslut.. kunde dockha tagit i lite mer, vi kunde ha spelat bättre. Men vad ska man säga, alla har vi våra motgångar, men nu tar vi nya tag och fortsätter att jobba oss upp!!
Vi är LOIF!

/e
Igår såg jag och familjen på "Ice Age 3". Det var en film med het humor och var otroligt bra gjord. Lättade verkligen upp stämningen i huset. Så behöver du ett gott skratt så ta och sätt dig ned i soffan och njut av en skrattstund med Ice Age 3.

/e
Bloggen är inte klar som sagt, mycket som ska fixas...

/e
Det är bra att ha en frisör till syster. Behöver hon en provdocka så finns man där, behöver man själv en klippning så finns hon där... nej så äre inte riktigt men ialla fall så var hon snäll och klippte mig idag. Jag blev riktigt nöjd! Tänk att syrran är så duktig!
Ps. hon tar kunder efter jul så passa på !

FREDAGSKVÄLLEN spenderades med mina mysigaste vänner nere i gillestugan hemma hos cornelia. JAg kan inte säga annat än att det va superkul! Sånt skönt gäng alltså! Vi spelade bland annat "Alias" och åt min goda kladdkaka.

/e

Efter ett långt och allvarligt snack med Johanna igårkväll har ja fattat nya beslut. Nu är det slut på tristheten i mitt liv, slut med all självömkan och depp, all klagan och jag-skiter-i-allt-fasoner. Jag ska ta tag i mitt liv nu. Med Herren Gud på min sida ska jag ta tag i skolan, jag får ju betyg nu för allt i världen! mvg ska det heta! skiter det sig nu så skiter sig hela min framtid. Som det står på väggen i skolan: "Success, don't just wish for it, work for it!" Och det är precis vad jag ska göra, jag ska kämpa in i det sista.
Och förresten ska jag uppdatera bloggen, dan ska bli snyggare den ska bli bättre och framförallt den ska få alltfler inlägg!


/e