Jag tycker så synd om de som jobbar på reningsverket. Stansken är outhärdlig, det gick inte att andas utan ett tröjärm som skydd framför näsan. Det är ändå rätt imponerande, folk som väljer att jobba här. Det är inte bara vilket skitjobb som helst utan de gör verkligen något för att förbättra vår miljö. Vilka hjältar!

Jag tänker inte ens försöka övertyga dig mer än så här: LÄS DEM!

Nu äre MATCH!!! Några få trogna och friska men vi kör på med ett leende på läpparna!
Helg är något utöver det extra. Det ligger en frid över de två och en halv dagar man får utan plugget. Då kan vi äntligen andas ut och vara oss själva för en stund. Eller?
Jag tycker att helgen kan vara rätt överskattad. Jag säger inte att jag inte gillar helgen, för det gör jag! Men ibland finner jag mig i ett strävande efter röda dagar att jag glömmer att leva mitt i veckan. Glömmer bort att livet är så mycket mer än två dagar av dygntrots och nattsuddande.
Vardagen utgör mer än två tredjedelar av mitt liv och vad händer om jag låter så mycket tid zombiefieras av mitt melankoliska jag-är-inte-nöjd humör? Risken att tappa livsglädjen är stor!
Vardag är till för att jobba, ja, men även för att glädja sig, visa kärlek, hjälpa människor, lära känna sig själv, falla och falla men åter ställa sig upp, njuta, i det stora och det lilla, skratta, gråta, upptäcka, lära, se, höra, känna, LEVA.


foto:jag
Dagar då man har fyra timmars hål gäller det att ta vara på pluggtiden. Alla böcker ska fram och pennan jobba så att det ryker. Dagar då man har fyra timmars hål går många man känner förbi och då är det lätt att tappa fokus. När suget efter någonting att äta blir för stort är det lätt att tappa fokus. När oväntade besked slår en baklänges är det lätt att tappa fokus. Då rinner den gärna iväg, längs taket, utmed väggar, ner i sanden, ut i tårna. Ibland tar den ett skutt iväg mot ingenstans. Ibland stannar den där.

foto:jag
Träningsmatch. Vinst 9-2. Jag har träningsvärk och det är skönt. Så ringrostig på plan men så lycklig!
Ensam hemma hela dagen. Kul men oeffektivt. Glömma bort de saker jag faktiskt borde göra, och istället lägga ner tid åt saker jag annars aldrig hinner.
Lyssna på mötet på livetsordplay. Spela hillsong musik så hela huset svänger. Städa rummet. Glömma bort frukosten. Teckna alldeles inifrån hjärtat. Strosa runt i mjukiskläder. Låna pappas coola kamera och fotafotafota.
Snart match. Dags o tagggaa!


Lördag. 10e September. Kulturnatten. Uppsala. Slutdestination, sverigeresan. Fett.
Idag tog vi med oss kyrkan ut på gatan, tog sverigeresans program och visade Uppsala vem Jesus är. Med sång, dans och fett med röj proklamerades Jesu kärlek ut till alla som var där.
Det är Hans kärek som driver oss, Hans kärlek som sträcker sig ut till människor. Ett liv utan Honom är ett liv utan mening. Ett liv utan guide.
Han som dog på korset för din och min skull ser på dig och Han ler, med hela sitt hjärta.

Bio. Bilar 2. Bra folk. Läxorna åt sidan för en stud. Blir bra så.
Vakna, äta, plugget, häng med kompisar, springa till bussen, äta, plugga, träning, plugga, facebooka, sova.
Vakna, äta, plugget, häng med kompisar, springa till bussen, äta, plugga, träning, plugga, facebooka, sova.
Vakna, äta, plugget, häng med kompisar, springa till bussen, äta, plugga, träning, plugga, facebooka, sova.
Vakna, äta, plugget, häng med kompisar, springa till bussen, äta, plugga, träning, plugga, facebooka, sova.
Vakna, äta, plugget, häng med kompisar, springa till bussen, äta, plugga, träning, plugga, facebooka, plocka fram bibeln, be, umgås med Gud, sova.

Kära troende, icke troende. Glöm inte vem som skapat dig. Glöm inte vem som är allsmäktig och har universum i sinhand. Glöm inte bort Gud i din vardag! Glöm inte att Jesus älskar dig för den du är. Glöm inte att han vill hjälpa dig genom allt som bekymrar dig! Glöm inte vad som är viktigt i livet!

Fil 4:6 Gud säger: "Gör er inga bekymmer för något"