Nu ska jag träffa den här söta systern. Hon ska fixa mitt hår.

Ny dag. Jag börjar vänja mig vid att va hemma nu. Ochjag börjar vänja mig vid att inte träna. Inte bra! Kommer bli tufft att komma igång igen. Men just nu är det skönt att vila, huvudet är tungt och halsen skär..


Jag köpte en fin bok i Tyskland som ska bli som min resebok. Super nöjd. Jätte vackert omslag.
Tyskland resan var det bästa som hänt under hela min skoltid. Så grymt kul!!
Två eller tre sevärdigheter varje dag, marknad i stan, vi bodde ju mitt i centrum, härliga middagar, uuuunderbar grupp och roliga kvällar. Ett minne för livet.
Jag kan inte förklara allt vi gjorde, endast vi som var med kan förstå hur otroligt välsignad vår resa var. Och stort tack till våra fantastiska ledare!

Fernsehturm, riksdagshuset, weltseituhr, alexanderplatz, glaskupolen, Brandenburger Tor, Madame Tussauds och mycket mycket mer. Vi har firat nationaldag och varit på möte (som förresten var 2 timmar långt...) Pratat med tyskar och raggat poliser. Eh. Vart på zoo, prutat shoppat. Och jag har hängt med världens skönaste vänner.
Så nu, njut av bilder istället för mitt babbel.



Elvieee! ♥
Evigheter sen senast. Jag försöker gång på gång hålla bloggen vid liv men lyckas ju aldrig. Nytt försök.

Jag kom hem från operationen igår. Det mesta gick bra men jag mådde verkligen pyton hela kvällen igår. Ska inte gå in på detaljer. Men, goda nyheter, idag mår jag bättre och kan prata, men inte skratta och inte äta det jag vill för min hals värker.
Två veckor innan jag får komma igång med konditionen, som för den delen är helt uppe i rök just nu. Men två veckor, det klarar vi. Sen är det jobba igång mig och kötta innebandy så det ryker! Fram tills dess får jag göra lite lugna fys övningar och gå och leka med klubban.