Dagens låt måste ju ändå vara Last Christmas med Wham!
Jultradition i högsta grad, och vilken julkänsla man får alltså!

Man känner att julen närmar sig. Pyntet dyker upp i allt fler hus, det börjar mörkna redan vid halv fyra och önskelistan efterfrågas av föräldrarna. Idag var det julmarknad, det va mysigt. Mwn det brukar va mycket större så aa. Jag höll mest till i gympasalen och hjälpte till med 5-kampen. Drog in rätt bra till laget hoppas jag!
Ska snart iväg och stötta LivetsOrds herrlag. Hoppas på en härlig seger!

/e
ICAA-test är otroligt jobbigt. Men det finns ändå inget som slår känlan när man är klar, känslan när krafterna är slut och man har gjort sitt yttersta. Jag älskar att idrotta, det är jobbigt.. men värt det när man väl är färdig och har lyckats.

/e
En aldellaes vanlig dag i skolan... trötta ögon, sega ben, välkomnande kramar, skolan börjar, man piggnar till..förhör.... ja ni fattar. Jag har inget interessant att skriva om idag.


Dagens text:

Håll broderkärleken levande. kom ihåg att visa gästfrihet, ty det har hänt att de som gjort det har haft änglar till gäster utan att veta om det.
Hebreerbrevet 13:1-2


/e
Intnsiv dag!
Idag hade vi träning inför skolSM i innebandy, så himla kul. Jag längtar verkligen, och hoppas såå att vi vinner nästa onsdag, då får vi nämligen resa iväg och spela match. mysigt!
Så det har varit en intesiv dag som sagt, historialektioner att bita i och sen två stycken innabandyträningar. Snacka om exhausted!
Men nu börjar det bli dags för sängen.. har en lång dag imorgon.
Så godnatt!

/e

Ny blogg igen, ska försöka lyckas denna gång. Försöker blogga så ofta som möjligt.

/e