Jag virrar nästan bort mig själv i den stora nya skolan. Katedral, lite gammaldags men mysigt. Faller mig i smaken. Trappan upp till aulan ger ett intryck av gamla tankesultaner och uråldriga filosofer men det känns seriöst på något sätt. Är förväntansfull och överväldigad, förvirrad och sökande. Känner mig lite bakom frontlinjen men ändå uppe i täten. Gud led mig nu.

Efter två helt troliga veckor är jag hemma i mitt eget hus i min egen säng. Det känns skönt men jag hade inte alls haft något emot att fortsätta sova på den där kalla hårda luftmadrassen och åkt i den lökig bussen i några veckor till för det har varit så sjukt underbart att ge ut evangeliet till Sverige. Människor har blivit helade från alla möjliga sjukdomar, folk har tagit av sig glasögonen en gång för alla och Jesus har kramat om folks hjärtan och fyllt oss med kärlek.
Vi gick ut med inställningen att ge och fick så mycket tillbaka själva. Jag blev så fylld med glädje bara av att ge ut en kopp kaffe och en kaka vid våra bord, eller att bjuda in till konserten, det lilla vi gjorde blev verkligen multiplicerat av Gud. Många människor fick uppleva Guds enorma kärlek och en mängd av dem tog emot Jesus Kristus som sin Herre. Så underbart! Himlen fröjdar sig!

Tack Jesus för dessa veckor och tack för att alla frön som lagts i människor ska få växa till något stort.

Du som inte vart på team resa än, det är din tur nästa gång! Och du som inte har mött Jesus än, nu är det din tur! Om du har frågor, vad som helst så är det bara att fråga på. Skriv en kommentar eller be om min mail. Vill du inte att kommentaren ska synas så skriv det, jag granskar kommentarerna innan och om jag publicerar dem.




Dag fyra på sverigeresan, nu är vi i Ö-vik och det är helt sjukt grymt bra och Gud är så närvarande! Det är så härligt så att jag inte kan beskriva det. Bloggar för tillfället på ung.nu, klicka in där och följ oss under vår resa. Gud välsigne dig!
En underbar vecka på Europakonferensen har passerat och jag har bloggat på ung.nu under tiden. Nu är jag tillbaka, men bara för en kort kort tid, i morgon bitti drar jag nämligen på Sverigeresaaaa!! Vi är fulla av kärlek och styrka som vi fått ut av konferensen så nu drar vi ut med blixtar och dunder och predikar Guds ord för Sverige!