Skriver ett föredrag om kärlek med jonathan johansson i lurarna. Förbjuden kärlek som ämne.
Vistas för tillfället i Skövde med Jos och Heléne. Solen lurar oss att det är sommar och vi njuter av stunderna i hennes sken. Håkan spelar högt i högtalarna och jag längtar till havet. Till dess brännande sand och blåa vatten.
Har snowboardat mig fram ned för Rommes backar idag. Syrran och mamma var med. Vädret var rätt kasst måste jag säga och backarna ganska lama efter jag va i Åre förra vintern. Göit ändå att få åtminstone en dag i backen det här året.

I förrgår bakade jag och jos cupkakes för första gången. Tycker de blev rätt lyckade för att vara nybörjar försök. Alla tjockar sig nu. Jag försöker hålla igen men vet att de kommer ta slut om jag inte äter.
Hej alla stjärnor små här har ni mig igen.
Hur har ni haft det? Det var allt för länge sen.
Det svindlar när jag tänker på hur liten jag är.
Och träden dom vaggar barnet inom mig.
Från en småländsk by till månen här i kväll.
Så många minnen som passerar genom mig.
Och vägen hit har varit kantig och lång.
Och all denna oro var kom den ifrån?

När lugnet blev en sensation,

förstod jag din dröm, om att få äga tiden.
När lugnet blev en sensation,
förstod jag din dröm, om att hoppa av karusellen.

Finns det någon människa du skulle vilja va?

Det frågan ställde jag men fick inget svar.
Min största önskan är att vara mig själv.
Det borde va enkelt det borde vara självklart.
Jag undrar var du finns nu och vad du tänker på.
Du lämnade kalendern och försvann i det blå.
Du lyckades med allting som du tog dig för.
Du vann det du ville och fann ändå tomhet.

När lugnet blev en sensation,

förstod jag din dröm, om att få äga tiden.
När lugnet blev en sensation,
förstod jag din dröm, om att hoppa av karusellen.

Så många minnen som passerar genom mig.

Hur har ni haft det? Det var allt för länge sen.
Det svindlar när jag tänker på hur liten jag är.
Hej alla stjärnor små kan ni se min vän?
När lugnet blev en sensation,
förstod jag din dröm, om att få äga tiden.
När lugnet blev en sensation,
förstod jag din dröm, om att hoppa av karusellen.

- Uno Svenningsson

klicka för att lyssna

Jag är ju anti-vintern egentligen. Går gärna inte ut av egen vilja. Förutom när det gäller att åka slalom för då är vintern gudomlig och vacker. Men idag är det helt otroligt väder! Så fint att jag frivilligt tog mig utanför ytterdörren av en helt annan anledning än att förflytta mig till skolans korridorer. Morgon joggingturer är ganska mysiga. Sen att jag låg totalt utslagen av utmattning i sängen när jag kom in är en annan sak. Är inte i mina bästa träningsdagar just nu..

Hur som helst. Ska jobba idag då. 15-23. Synd på det fina vädret bara. Någon som vill hänga så är det bara droppa in på donken kl 23 så hittar vi på någe kul. Kanske bjussar på käk, vem vet.
Tiden springer fortare än jag gör. Hinner nästan inte med. Nu är det bara dryga tjugo veckor kvar till vi går ut 1an!! Galet. Nu är det lov och jag vågar inte blinka för då kanske lovet tar slut.
Så jag jobbar på och gosar och har mig.  Lov är skönt. Ser på The Bodyguard och kan inte sluta äta polsk coklad.
Lyssnar på Whitney Houstons begravning som står på hög volym från tvn där nere. Förundras över döden och den mäktiga Gud vi har. Han som är kärlek.
Kolla gärna in min Tumblr där jag utrycker min vardag i bilder istället för ord. KOLLAIN

Tycker den här bilden säger mer än mina ord någonsin kommer kunna räcka till.
Det här med alla hjärtans dag har ju fått fnatt. Dagen som till fullo skulle präglas av kärlek och röda rosor och ännu mer kärlek har istället tagit ut svängarna åt det motsatta hållet och är nu den mest deppfyllda dagen på året. Jag skulle säga att jag gillar álla hjärtans dag men jag tycker den har blivit någontting helt annat än den borde vara.

Ingen ros och ingen dejt betyder att nu ska jag sitta och tycka synd om mig hela dagen. Man hör fler klagomål än skratt och den sura minen är den dominerande i skolans korridorer. Det ska vara presenter hit och geléhjärtan dit annars är det ingen riktig alla hjärtans dag sägs det. Vilket skitsnack. Jag skulle säga att alla hjärtans dag handlar om att visa kärlek på ett äkta sätt och inte i form av ytliga don. Ett vänligt ord, ett leende, ett ödmjukande eller en kram, det är vad som skapar en varm och lätt atmosfär. Det är vad som framkallar äkta glädje. Inte en ros, inte choklad. Kärlek.

Så kanske måste vi ändra vår syn på alla hjärtans dag. Kanske det är dags att inse att det just nu bara är ett kommersiellt jippo som lär oss att kärlek bygger på prylar och ensamhet. Kanske är det dags att inse att kärlek bygger på någonting helt annat och att kärlek är det som håller, alla andra 364 dagar om året.


Kopierar och länkar till den här för att den var så sjukt bra!


” Now faith is the substance of things hoped for, the evidence of things not seen” (Hebrews 11:1, KJV).

The Bible says that faith gives substance to the things you hope for. In other words, faith brings those things into your life. Notice this verse starts by saying, “Now faith…” It’s not “later” faith or “one day” faith. It’s faith for today, right now.

So, what does it mean to have “now” faith? The basic definition of faith, according to the Bible, is simply believing in God’s goodness and believing that He rewards the people who seek after Him. It’s taking His Word as truth—right now. Can you believe that God wants to move in your life, today? Do you believe He can provide for your need, today? Do you believe He can heal your relationship, today? Do you believe He can give you that promotion, today?

Whatever you are hoping for, open your heart and expect that God is working on your behalf, right now. Dare to believe that God will come through for you, today. Stand strong and declare that the victory is yours, now! Let your words put action behind your “now” faith and receive His strength and power to see victory in every area of your life!

Klicka HÄR för att komma till länken


Nu har pappa kommit hem från Polen. Chokladen är tydligen billig där..
Jag undrar om solen någonsin får njuta av att bära solglasögon som jag gör.
Jag undrar om hon någonsin får uppleva den känslan när hela själen smälter utav en enda av hennes beröringar.
Jag undrar om hon någonsin önskar död åt molnen, om hon någonsin har försökt vifta bort dem för att de inte ska stänga hennes strålar ute.
Jag undrar om hon känner sig ensam ibland,
Undrar om hon känner sig instängd. Eller känner sig utstängd.
Jag undrar om hon saknar oss. Om vi betyder lika mycket för henne som hon gör för oss.