Jag gillar att man bygger om lite här och var och förnyar lite i Uppsala, men det börjar det inte gå lite till överdrift..?

Rondeller är en smart uppfinning. Tills Uppsala helt plötsligt fick rondell-noja och byggde nya stora rondeller med hundra meters mellanrum. Låt mig förklara det kort. På vägen mellan mig och skolan snurrar jag genom åtta olika rondeller. Snacka karusell. Stackars lilla tant som måste sitta bredvid mig i bussen när jag flyger på henne och tryker henne mot väggen var tredje minut. Rena rama italian-drivestyle på busschaufförerna numera också.

Så är det nu så att gränby byggs ut, superbra! Fler affärer tackar jag inte nej till. Och så stör det ju inte bilvägen heller. Men det ena leder till det andra och så rätt som det är har Uppsala har fått byggar-ryck igen och bygger om vart annat hus i boländerna. Detta betyder ooomväg och runt runt i ännu fler rondeller för att tasig till skolan. Bussen tar nu mera en omväg och hoppar över en hållplats vilken råkar vara just min hållplats vid skolan. Passande. Dissad hållplats.

Så Uppsala, chilla lite med byggandet. Vi vill gärna behålla lite av vår stad kvar.


Kära snö-slask-oväder jag skulle vilja be dig att försvinna och låta sommaren komma tillbaka.

När vi kom till hemkunskapen idag stod det tvättmedel och hinkar över hela bordet. Städdags. Uh. Vi skurade för våra liv och nu skiner hemkunskapssalen som diamanter! Dock stinker mina händer fortfrande av rengörnigsmedlet.

Ochnu ska jag ge mig ut i ovädret på innebandy träning. Ohyes!

Jag kan inte sluta lyssna på det här bandet. De är så sjukt bra. När de va här i Sverige såg man verkligen deras passion för Gud. Jag älskar deras glädje i Jesus och på vilket bra sätt de delar evangeliet.


Fotbollsmorgon och fotbollskväll. Dock var morgonen SÅ mycket bättre, Lazio - Napoli 2-0. Underbart!
Just nu spelar Milan - Inter och egentligen fattar jag inte varför jag kollar, Zlatan spelar..........


















Underbar helg. Har bland annat träffat denna underbara flicka. Det blev en mysig runda på stan med många skratt. Det är pinsamt att veta hur länge sen det var sen sist. Men nu blir det ändring. Jag älskar dig vackra flicka.

Mysig lördagskväll också med filmen "Cop Out" otroligt rolig. Verkligen min humor. Tumme upp!!


Vem kom på att sända mötena live på internet. Det är ju så braaaaaaaaaa. Eftersom Youth är i full gång men jag själv inte är lika igång. Förkyld och öroninflammation med huvudvärk som bara den. Men jag kunde ligga i min säng och höra och se precis det alla andra såg i kyrkan.

Jag kan tro att Jockes predikan var många till hjälp. Hur ska vi dela Evangeliet med folk?

1. Du är älskad av Gud, vår far. Alltid älskad vad som än händer.
2. Du har gått vilse. Tagit resurserna och dragit.
3. Men det finns en väg hem! Den vägen heter Jesus Kristus. Vårat straff blev lagt på honom och han dog på korse för vår skull. Han uppstod och genom honom kan vi komma till Fadern.
4. Beslutet ligger i ditt hjärta, ingen kan tvinga någon annan till kärlek, till tro.

I Romarbrevet 10:9 står det "Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst."

Jesus är vägen sanningen och livet.